Nieuwe logo’s voor BKWI-producten

18 mrt 2024
In 2023 heeft BKWI een nieuwe huisstijl gekregen, een huisstijl die beter past bij het huidige BKWI: een sterke organisatie die al 22 jaar veilige en betrouwbare producten levert waar het digitale gegevenslevering en keteninformatisering over burgers en bedrijven betreft.

Wij zijn een knooppunt van gegevensstromen waardoor overheidsmedewerkers op een veilige en efficiënte manier mensen kunnen helpen met schulden, uitkering of werk. Nu en in de toekomst.

Om de herkenbaarheid van onze producten en diensten te vergroten paste BKWI ook deze logo’s aan. In één oogopslag ziet u wanneer een product door BKWI ontwikkeld is.

Suwinet-Inkijk logo na release 24.4 zichtbaar

Alle middelen waarin onze logo’s te zien zijn, worden stapsgewijs aangepast. Ons meest zichtbare product Suwinet-Inkijk krijgt de logo-aanpassing tijdens release 24.4. Vanaf 18 april is het nieuwe logo zichtbaar voor gebruikers. Het BKWI logo is in Suwinet ook meteen aangepast.

Wij laten u graag zien hoe onze productlogo’s eruit zien:

 

Nieuw logo, zelfde functie en kwaliteit

De functie van onze producten en diensten blijft hetzelfde: Ervoor zorgen dat persoonsgegevens vanuit verschillende overheidsinstanties op het juiste moment direct digitaal beschikbaar zijn bij de overheidsmedewerker. Snel, veilig en met oog voor privacy.