Release 22.06 uitgesteld tot 30 juni

[BKWI #768970] Release 22.06 uitgesteld tot 30 juni

Donderdag 23 juni gaat de release 22.06 van de Services Suwinet en BVV niet door omdat onze testomgeving door storing niet beschikbaar is. Hierdoor is er onvoldoende mogelijkheid om de release te testen en zien wij ons helaas genoodzaakt om de release een week te verzetten.
Release 22.06 staat nu gepland voor donderdag 30 juni 18.00 uur. Onze excuses voor het ongemak. Er staan voor release 22.06 in elk geval 2 wijzigingen voor gemeenten gepland die u in deze releasebrief kunt lezen. Wanneer er wijzigingen bijkomen, ontvangt u een extra releasebrief.

Aansluitingen voor nieuwe WGS gemeenten

Het doel is om aansluitingen voor nieuwe WGS gemeenten mogelijk te maken door middel van taaksheets te maken en de organisation property file bij te werken.

In de afgelopen maanden zijn er reeds 85 aansluitingen voor nieuwe WGS gemeenten aangevraagd en gerealiseerd. Deze maand in de juni release volgen er nog 4 aansluitingen voor nieuwe WGS gemeenten.

Bent u nog niet aangesloten als gemeente om voor de uitvoering van Wet gemeente schuldhulpverlening Suwinet-Inkijk te kunnen raadplegen, mail naar suwidesk@bkwi.nl om het aanmeldformulier op te vragen.


Aansluitingen worden gerealiseerd via een release bij BKWI. Deze vinden maandelijks plaats. De datums van deze releases ziet u hieronder in de Releasekalender 2022. Houd er rekening mee dat u uiterlijk 2 weken vóór een release het aanvraagformulier aan BKWI geretourneerd heeft.

Releasekalender 2022

Wij zijn onze Suwinet Services voortdurend aan het doorontwikkelen. Hieronder leest u wanneer u een release kunt verwachten.

De Suwinet Services zijn op releasedagen vanaf 18:00 uur niet beschikbaar voor gebruikers en inlezende applicaties.

  • 07 21 juli 2022
  • 08 18 augustus 2022
  • 09 15 september 2022
  • 10 13 oktober 2022
  • 11 10 november 2022
  • 12 8 december 2022

Rapportages gebruik uitvoering WGS te downloaden via Suwinet-Inkijk

Op 17-05-2022 hebben wij u geïnformeerd over het feit dat u maandelijks een rapportage over het gebruik van Suwinet-Inkijk voor schuldhulpverlening (Wgs) per e-mail zult ontvangen en dat we werken aan een structurele oplossing voor het beschikbaar stellen van de deze rapportages. Bij dezen kunnen wij u melden dat de structurele oplossing gereed is en de maandelijkse rapportage vanaf nu te downloaden is via de klassieke versie van Suwinet-Inkijk.

 

Account laten aanmaken

Om hier gebruik van te maken dient u aan uw gebruikersbeheerder te vragen om een account voor u aan te maken middels de gebruikersadministratie onder gemeente in de map WGS met de rol 'Opvragen generieke gebruiksrapportages'. Vervolgens kunt u dan inloggen op https://suwinet-inkijk-productie.suwinet.nl en klikken op 'Opvragen generieke gebruiksrapportages'.

 

Meer informatie

Voor meer informatie aangaande generieke rapportages verwijzen we u graag naar https://www.bkwi.nl/producten/suwinet-services/suwinet-rapportages/generieke-gebruiksrapportages/.

 

Wij hopen u op korte termijn te kunnen informeren over de wijze waarop er specifieke rapportages kunnen worden aangevraagd.

 

De wijzigingen voor uw organisatie kunt u raadplegen via de menubalk