Release 22.06 uitgesteld tot 30 juni

[BKWI #768970] Release 22.06 uitgesteld tot 30 juni

Donderdag 23 juni gaat de release 22.06 van de Services Suwinet en BVV niet door omdat onze testomgeving door storing niet beschikbaar is. Hierdoor is er onvoldoende mogelijkheid om de release te testen en zien wij ons helaas genoodzaakt om de release een week te verzetten.
Release 22.06 staat nu gepland voor donderdag 30 juni 18.00 uur. Onze excuses voor het ongemak. Er staan voor release 22.06 in elk geval 2 wijzigingen voor gemeenten gepland die u in deze releasebrief kunt lezen. Wanneer er wijzigingen bijkomen, ontvangt u een extra releasebrief.

Heeft u het Klanttevredenheidsonderzoek Suwinet-Ink al ingevuld? U heeft nog t/m 24 juni!

Het Klanttevredenheidsonderzoek mbt Suwinet-Inkijk en de dienstverlening van BKWI sluit binnenkort. Vrijdag 24 juni is de laatste dag dat u de vragenlijst kunnen invullen.

Bent u gebruikersbeheerder van Suwinet-Inkijk óf raadpleegt u Suwinet-Inkijk en bent u werkzaam bij de SVB, UWV, DUO, Centraal Administratie Kantoor (CAK) of voert u in de functie van Schuldhulpverlener de Wet gemeentelijke schuldhulpverlening (wGS) uit? Dan horen wij graag uw mening.

Heeft u de kans al aangegrepen om uw mening te geven? Zo ja, super!

Nog niet aan toe gekomen? U heeft nog tot en met 24 juni om te reageren. Het invullen van de vragenlijst kost u maximaal 4 minuten van uw tijd.

Doet u mee? Klik dan op de link Klanttevredenheidsonderzoek Suwinet-Inkijk 2022. 

De wijzigingen voor uw organisatie kunt u raadplegen via de menubalk