Q&A Demo

Vraag Antwoord Bron
Is het mogelijk om een testaccount aan te maken binnen de gebruikersadmin waarmee testbsn's te bevragen zijn zodat je ziet wat je gebruikers zien binnen de applicatie? Er is een demo omgeving beschikbaar bij BKWI met een aantal test BSN's. https://www.bkwi.nl/producten/suwinet-services/suwinet-inkijk-demo/  
Komt de demoversie op de website overeen met de nieuwe versie? In de demo-omgeving is een versie van de nieuwe omgeving en een versie van de oude omgeving. Afhankelijk van welke versie binnen je organisatie kun je dus kiezen welke demo-versie je bekijkt. De demo-versies lopen gelijk aan de versies die in productie gebruikt worden.  
Is er een soort proefbsn nummer zodat je zelf eens rustig kunt
 kijken hoe alles precies werkt?
Op onze website is een demo omgeving beschikbaar met een aantal fictieve test bsn's. https://www.bkwi.nl/producten/suwinet-services/suwinet-inkijk-demo/  
Misschien geen vraag voor de openbare bijeenkomst: Zijn personen met de Indicatie VIP in Suwinet Inkijk zichtbaar? VIP-indicatie is vastgelegd in Wet Suwi, het gaat om politieke VIPs - aangewezen door de minister van Financiën) In overige systemen van UWV worden deze personen afgeschermd i.v.m. de vertrouwelijkheidsklasse. De vraag is of dit ook in Suwinet het geval is. Mocht het antwoord op mijn vraag zijn: de VIPs zijn niet afgeschermd in Suwinet, dan lijkt het me beter om die niet in de Q&A te zetten. Wel ontvang ik graag een terugkoppeling.

Het antwoord hierop is dat de bron verantwoordelijk is voor het afschermen van dit soort gegevens. Vanuit Suwinet hebben wij hier dus sowieso geen toegang toe en kunnen wij deze ook niet tonen in Suwinet-Inkijk.