Wijziging in Release 20.06

Suwinet Services 20.06

Donderdag 18 juni staat release v.20.06 van Suwinet Services gepland. De Suwinet Services zijn die dag vanaf 18:00 uur niet beschikbaar. Vrijdag 19 juni zijn de Suwinet Services weer beschikbaar voor alle gebruikers.
Release 20.06 heeft helaas de wijziging voor UWV moeten laten vervallen. Zie bericht onder kopje UWV. De wijziging voor gemeenten wordt wel doorgevoerd.

Wijzigingen voor UWV

Release voor stroomschema vervalt

De release van 18 juni is gewijzigd voor wat betreft het stroomschema Kostendelerstoets voor UWV:

Tijdens de laatste tests voor de release van vanavond bleek vanmorgen dat de aangekondigde wijziging van het stroomschema voor UWV niet werkte op Internet Explorer 11. Ons team heeft de hele dag gewerkt aan een oplossing, maar het is niet gelukt deze voor de deadline voor de release van vanavond te realiseren.

Omdat de meeste Suwinet-Inkijk gebruikers bij UWV gebruik maken van deze browserversie is besloten de wijziging helemaal uit de release te halen om te voorkomen dat deze gebruikers een achteruitgang in functionaliteit ervaren. Excuses hiervoor en we werken hard verder aan de oplossing zodat deze wel meekan in de release van 16 juli.

De wijzigingen voor uw organisatie kunt u raadplegen via de menubalk