Releasebrief 24.05

Releasebrief 24.05

Donderdag 23 mei staat release 24.05 van Suwinet en BVV gepland.
De Services zijn die dag vanaf 18:00 uur niet beschikbaar. Vanaf 22:00 uur zijn ze weer beschikbaar voor alle gebruikers.

Inhoud release 24.05

Release 24.05 bevat 1 algemene wijziging en 1 algemene mededeling (zie hieronder)

Bedrijvenregister wordt Handelsregister

Met ingang van deze release wordt de rechtstreekse verbinding met het Handelsregister van de Kamer van Koophandel in productie genomen. Door deze online ontsluiting van gegevens zijn altijd de actueelste gegevens beschikbaar.

Voor Gemeenten (GSD) worden deze gegevens ontsloten via een pagina in de opmaak van de vernieuwde Suwinet-Inkijk. Deze komt beschikbaar via de knop 'Handelsregister' in Suwinet-Inkijk Classic.

Voorbeeld nieuwe scherm KvK gegevens

Bedrijvenregister

Het 'oude' scherm Bedrijvenregister blijft nog beschikbaar tot 1 juli. Daarna wordt deze verwijderd.

Korte toelichting gebruik Zoekscherm Handelsregister

Achtergrondinformatie 
Per 1 juli 2024 zal de Kamer van Koophandel geen mutatiegegevens meer gaan leveren, waardoor het Suwi Bedrijvenregister (SBR) niet meer geüpdatet gaat worden en de gegevens verouderen. Hiervoor komt in de plaats een nieuw ontsloten bron Nieuw Handelsregister (NHR) van Kamer van Koophandel ofwel het Handelregister. Het SBR zal worden uitgefaseerd.

 

Doe mee aan ons Klanttevredenheidsonderzoek

Raadpleegt u de nieuwe versie van Suwinet-Inkijk* of beheert u de gebruikersadministratie van Suwinet-Inkijk?
Dan zijn wij geïnteresseerd in uw mening, want u bent onze belangrijkste raadgever. Wat zijn uw ervaringen met Suwinet-Inkijk en, indien u ook contact met ons heeft, onze dienstverlening? Wat gaat volgens u goed en wat kan beter?

Uw mening is erg belangrijk; de resultaten helpen ons om Suwinet-Inkijk en onze dienstverlening nog beter aan te laten sluiten op uw wensen. Onderzoeksbureau MWM2 voert dit onderzoek in opdracht van ons uit. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 4 minuten.

Doet u mee? Ga dan direct naar de VRAGENLIJST.

* Bent u als Suwinet-Inkijk gebruiker werkzaam bij één van de volgende de Gemeentelijke diensten: Sociale Dienst (GSD), Burgerzaken, RMC/Doorstroompunt-regio of Belastingen(GB)? Dan geldt deze oproep NIET voor u omdat u op een ander moment een speciale KTO voor Gemeenten ontvangt.

 

De wijzigingen voor uw organisatie kunt u raadplegen via de menubalk