Releasebrief 21.09

Releasebrief 21.09

Donderdag 2 september staat release v.21.09 van Suwinet Services & BVV Service gepland. Zowel Suwinet Services als BVV Service zijn die dag vanaf 18:00 uur niet beschikbaar. Vrijdag 3 september zijn de beide Services weer beschikbaar voor alle gebruikers.
Release 21.09 bevat geen Algemene wijzigingen, maar wel twee partijspecifieke wijzigingen voor UWV en één voor gemeenten.

Gegevens BRP ‘In Onderzoek’ in blokken aangepast voor de laatste taken van UWV

Na de vorige release krijgen nu enkele ‘losse’ Taken van UWV ook deze functionaliteit. BRP als bron van Persoonsgegevens voert onderzoek uit naar gegevens. Tijdens dit onderzoek zijn de gegevens ‘gemarkeerd’ en kan dat aan de gebruikers zichtbaar gemaakt worden, zodat zij weten dat de betreffende gegevens ‘wellicht’ niet juist zijn. Deze gegevens zijn rood gemarkeerd.

BRP in onderzoek

Voorbeeld: Blok met adresgegevens in onderzoek

Eigen rol voor de Administratief medewerker WTL

De administratief medewerker WTL moet zelfstandig rechtmatige beslissingen nemen binnen het domein WTL (Wet Tegemoetkoming Loondomein) en onder andere Doelgroepverklaringen Loonkostenvoordeel (LKV) afhandelen, waarbij controle op bestaande grondslagen in het LDR noodzakelijk is om het werk te kunnen doen.

Nadat besloten is dat de functie definitief is geworden, is er nu een eigen rol aangemaakt voor de administratief medewerker WTL.

De wijzigingen voor uw organisatie kunt u raadplegen via de menubalk