Releasebrief 21.08

Releasebrief 21.08

Donderdag 12 augustus staat release v.21.08 van Suwinet Services & BVV Services gepland. Zowel Suwinet Services als BVV Services zijn die dag vanaf 18:00 uur niet beschikbaar. Vrijdag 13 augustus zijn de beide Services weer beschikbaar voor alle gebruikers.
Release 21.08 bevat geen Algemene wijzigingen, maar wel twee partijspecifieke wijzigingen voor UWV en één voor gemeenten.

Gegevens BRP ‘In Onderzoek’ in blokken aangepast voor overige divisies

Nadat in vorige releases bij de divisies Uitkeren, Gegevensdiensten, WERKbedrijf en Bezwaar en Beroep de gegevens BRP ‘In onderzoek’ in blokken zijn aangepast, krijgen nu ook de divisies Handhaven en SMZ deze functionaliteit. Enkele ‘losse’ Taken van UWV volgen in de volgende release.

BRP als bron van Persoonsgegevens voert onderzoek uit naar gegevens. Tijdens dit onderzoek zijn de gegevens ‘gemarkeerd’ en wordt dat aan de gebruikers zichtbaar gemaakt, zodat zij weten dat de betreffende gegevens ‘wellicht’ niet juist zijn. Deze gegeven worden dan rood gemarkeerd.

 

BRP in onderzoek

Voorbeeld: Blok met adresgegevens in onderzoek

Tabblad ‘Landelijk doelgroepregister’ voor medewerkers BZ

Ten behoeve van de medewerkers BZ Uitkeringsdeskundige AW EP en BZ Uitkeringsdeskundige WW EP is het tabblad ‘Landelijk doelgroepregister’ toegevoegd. Zij kunnen hiermee de doelgroep verklaringen Loonkostenvoordeel afhandelen.

De wijzigingen voor uw organisatie kunt u raadplegen via de menubalk