Releasebrief 21.06

Releasebrief 21.06

Donderdag 10 juni staat release v.21.06 van Suwinet Services & BVV Services gepland. Zowel Suwinet Services als BVV Services zijn die dag vanaf 18:00 uur niet beschikbaar. Vrijdag 21 mei zijn de beide Services weer beschikbaar voor alle gebruikers.
Release 21.06 bevat geen Algemene wijzigingen, maar wel twee partijspecifieke wijzigingen, voor UWV.

Archiveren gewijzigd voor gebruikers met tabblad Archiveren

Binnen Suwinet-Inkijk hebben gebruikers de mogelijkheid om de geraadpleegde tabbladen te archiveren. Er kan geen selectie worden gemaakt op de gegevens. Op deze manier wordt teveel informatie opgeslagen en dat is niet wenselijk.

Nu is de mogelijkheid gemaakt om op blokniveau te selecteren, zodat heel gericht gearchiveerd kan worden. Bij geen selectie worden er geen gegevens gearchiveerd.

Per blok kan je het vakje voor EA aanvinken, zodat dat blok wordt gearchiveerd.

Als je het tabblad Archiveren selecteert, toont deze hetgeen is geselecteerd om te archiveren. Als je akkoord bent dan klik je op Archiveren. Wil je de selectie aanpassen dan kan je naar de tabbladen gaan om de selectie weer uit te zetten of juist aan te zetten. Wil je helemaal opnieuw gaan selecteren, kan je de knop ‘Alles wissen’ gebruiken om de gehele selectie te wissen.

Als je tussendoor een andere BSN raadpleegt dan is de selectie daarmee ook gewist.

De wijzigingen voor uw organisatie kunt u raadplegen via de menubalk