Releasebrief 21.05

Releasebrief 21.05

Donderdag 20 mei staat release v.21.05 van Suwinet Services gepland. De Suwinet Services zijn die dag vanaf 18:00 uur niet beschikbaar. Vrijdag 21 mei zijn de Suwinet Services weer beschikbaar voor alle gebruikers.
Release 21.05 bevat één Algemene wijziging voor de vernieuwde versie van Suwinet-Inkijk en 3 partijspecifieke wijzigingen; 1 voor UWV, 1 voor de gemeentelijke Belastingdeurwaarders en 1 voor het CAK.

Aanpassing doelbinding voor pagina 'Belastingdeurwaarders'

Doordat de vBVV per 1 januari 2021 in werking is getreden, is ook de doelbinding voor ‘Suwinet-Inkijk inkomsten derdenbeslag’ en ‘Suwinet-Inlezen inkomsten derdenbeslag’ heroverwogen. Dit heeft gevolgen voor de pagina ‘Belastingdeurwaarders’.

De gegevens met betrekking tot Uitkeringsverhoudingen vallen niet meer onder de doelbinding en vervallen daarom voor de gemeentelijke Belastingdeurwaarders. Dit betekent dat voor Suwinet-Inkijk het blok ‘Uitkeringsverhoudingen’ inclusief de detailgegevens niet meer worden getoond. Tevens worden deze gegevens niet meer geleverd via Suwinet-Inlezen.

belastingdeurwaarders

De wijzigingen voor uw organisatie kunt u raadplegen via de menubalk