Releasebrief 20.03

Suwinet Services 20.03

Donderdag 26 maart staat release v.20.03 van Suwinet Services gepland. De Suwinet Services zijn die dag vanaf 18:00 uur niet beschikbaar. Vrijdag 27 maart zijn de Suwinet Services weer beschikbaar voor alle gebruikers.
Release 20.03 bevat 1 algemene wijziging en 3 partijspecifieke wijzigingen; 1 voor SVB en 2 voor gemeenten.

Gegeven ‘Arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd’ en ‘Oproepovereenkomst’ beschikbaar voor medewerkers GSD

Begin januari van dit jaar is het nieuwe bericht met gegevens vanuit de Polisadministratie beschikbaar gekomen vanuit UWV. Hiermee zijn ook nieuwe gegevens beschikbaar gekomen in Suwinet-Inkijk met betrekking tot inkomstenverhoudingen.

Het veld ‘Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd’ met de waarde ‘Ja’ of ‘Nee’ komt beschikbaar bij het blok Kenmerken onder Inkomstenverhouding. De invulling van het veld 'Type arbeidscontract’ met de waarde ‘Onbepaalde tijd’ of ‘Bepaalde tijd' is per 1 januari 2020 komen te vervallen en wordt dus niet meer geleverd. Blijft wel beschikbaar voor Inkomstenverhoudingen die in 2019 zijn beëindigd.

Het veld ‘Oproepovereenkomst’ met de waarde ‘Ja’ of ‘Nee’ komt ook beschikbaar bij het blok Kenmerken onder Inkomstenverhouding.

Toevoegen extra escape-reden whitelist

Op verzoek van de VNG is per direct een extra ‘escape-reden’ toegevoegd aan de situatie dat een BSN bevraging een NEE teruggeeft via de whitelist.

De nieuwe escape-reden is in verband met de 'Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers’ en heet daarom TOZO.

De wijzigingen voor uw organisatie kunt u raadplegen via de menubalk