Releasebrief 18.12

Suwinet Services 18.12

Donderdag 13 december staat release 18.12 van Suwinet Services gepland. Onze Suwinet Services zijn die dag daarom vanaf 18.00 uur niet beschikbaar. Vrijdag 14 december zijn ze weer beschikbaar voor alle gebruikers.
Release 18.12 bevat alleen partijspecifieke wijzigingen; 3 voor UWV, 1 voor SVB 2 voor gemeenten en 1 voor RMC's.

Kleine GBA pagina voor samenwerkingsverbanden

Samenwerkingsverbanden van gemeenten onder delegatie maken gebruik van de BRP gegevens op de pagina GBA4. Deze bevat alle BRP gegevens maar die zijn niet bij de uitvoering van alle taken per sé noodzakelijk. Daarom is nu een kleinere pagina, gerealiseerd met een deel van de gegevens, zodat ze in staat zijn om meer fijnmaziger te autoriseren.

De nieuwe, kleine, pagina heet GBA4 en de oude, volledige, pagina heet vanaf deze release GBA4 volledig. Dit is analoog aan dezelfde pagina's voor alle andere gemeenten.

Nieuw DKD GSDDossierReintegratie bericht (versie 0101)

Met ingang van verslagmaand januari 2019 treden nieuwe richtlijnen voor de SRG in werking. De nieuwe SRG-richtlijnen 2019 hebben invloed op de maandelijkse aanlevering van data door gemeenten.

Om de administratieve last voor gemeenten zo laag mogelijk te houden, moet het GSDDossierReintegratie bericht hierop aangepast worden. Aanpassing van de GSD Suwinet-Inkijk pagina’s die re-integratiegegevens tonen volgt later.

De wijzigingen voor uw organisatie kunt u raadplegen via de menubalk