Releasebrief 18.09

Suwinet Services 18.09

Donderdag 27 september staat release 18.09 van Suwinet Services gepland. Onze Suwinet Services zijn die dag daarom vanaf 18.00 uur niet beschikbaar. Vrijdag 28 september zijn de Suwinet Services weer beschikbaar voor alle gebruikers.
Release 18.09 bevat 4 algemene wijzigingen. Daarnaast zijn er 2 partijspecifieke wijzigingen voor UWV en 2 partijspecifieke wijzigingen voor de SVB. Ook hebben we een nieuwsbericht opgenomen over het klanttevredenheidsonderzoek Suwinet-Inkijk, zodat u uw mening over Suwinet kunt geven.

URL downloaden rapportages via Diginetwerk werkt weer

Voor het downloaden van gebruiksrapportages werd een URL gebruikt die alleen werkte binnen Gemnet. Dit is aangepast zodat de URL nu ook goed werkt binnen Diginetwerk.

Gebruikersvoorwaarden Suwinet-Inkijk aangepast

Naar aanleiding van de AVG zijn de gebruikersvoorwaarden van Suwinet-Inkijk huidige stijl, aangepast. In de gebruikersvoorwaarden staat hoe om te gaan met privacy en gebruik van Suwinet-Inkijk. Lees deze voor het inloggen goed door. De gebruikersvoorwaarden zijn te vinden op de inlogpagina, en op de homepagina van Suwinet-Inkijk onder regels.

Zelf wachtwoord wijzigen weer mogelijk

Deze wijziging geldt voor de vernieuwde versie van Suwinet-Inkijk

Onder de knop met inlognaam is de optie ‘wijzigen wachtwoord’ opgenomen. Gebruikers hebben weer de mogelijkheid om op elke gewenst moment hun wachtwoord te wijzigen.

Let op
Deze wijziging geldt niet voor UWV.

Navigatie detailpagina's gewijzigd

Deze wijziging geldt voor de vernieuwde versie van Suwinet-Inkijk

De button 'Dossier' in detailpagina en relatiepagina is gewijzigd. Het woord ‘Dossier’ is vervangen door een symbool. De functie van deze knop is ‘ga terug naar het overzicht’.

Oude situatie. In het midden staat nog het woord Dossier

Nieuwe situatie. Het woord Dossier is vervangen door symbool pijltje omhoog.

Heeft u uw mening al gegeven?

U heeft nog tot 5 oktober

Klik op bovenstaande afbeelding om mee te doen aan het onderzoek. Wij hopen op zoveel mogelijk meningen. Kent u professionals die met Suwinet-Inkijk werken? Attendeer hen dan op dit onderzoek.

De wijzigingen voor uw organisatie kunt u raadplegen via de menubalk