Releasebrief 18.05

Suwinet Services 18.05

Donderdag 24 mei staat release 18.05 van Suwinet Services gepland. Onze Suwinet Services zijn die dag daarom vanaf 18.00 uur niet beschikbaar. Vrijdag 25 mei zijn de Suwinet Services weer beschikbaar voor alle gebruikers. De in de releasebrief genoemde wijzigingen hebben betrekking op de huidige Suwinet-Inkijk-omgeving, tenzij anders wordt aangegeven.
Release 18.05 bevat 1 algemene wijziging en 13 partijspecifieke wijzigingen; 8 voor UWV, 3 voor gemeenten en 2 voor SVB.

Verwijderen SVBDossierPersoon-v0100

Tijdens release 18.05 zal het bericht ‘SVBDossierPersoon-v0100’ worden verwijderd. Deze verwijdering heeft geen functionele impact, omdat de gegevens met ‘SVBDossierPersoon-v0200’ worden geleverd.

Melding bij opvragen persoonsgegevens van niet meer bijgehouden registratie in BRP

Onderstaande wijziging betreft alleen de vernieuwde Suwinet-Inkijk applicatie. Het huidige Suwinet-Inkijk heeft deze melding al.

Bij het opvragen van persoonsgegevens via de Basisregistratie Personen (BRP) kan het zijn dat de registratie niet meer wordt bijgehouden. Indien dit het geval is, wordt vanaf release 18.05 in Suwinet-Inkijk een melding teruggegeven om welke reden dat is en op welke datum deze situatie is ontstaan.

Redenen zijn bijvoorbeeld Emigratie of Overlijden. Deze melding wordt bovenaan de pagina weergegeven.

De wijzigingen voor uw organisatie kunt u raadplegen via de menubalk