BKWI als werkgever

Werken bij BKWI, is werken in een hecht team. Omdat er bij BKWI maar zo’n 100 personen werken, zijn de lijnen kort, loopt iedereen makkelijk bij elkaar naar binnen en is samenwerken vanzelfsprekend. En dat merk je, want wij delen graag onze ervaringen en successen.

Voor BKWI ben jij een belangrijke schakel in het geheel en jouw aandeel telt. Ook werken we nauw samen met onze stakeholders, bronnen en afnemers. Op deze manier staan wij en jij midden in ons werkveld Werk en Inkomen en kun jij je werk nog beter afstemmen op de wensen van onze klanten.

Maar werken bij BKWI heeft nog meer voordelen. Je werkt waar mogelijk volgens de Agile-methode, je werkt met de nieuwste programma’s van Apple en (open source) technieken en krijgt alle mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Wij bieden je een inspirerende werkomgeving, waar naast hard werken ook tijd is voor ontspanning, zoals tijdens de personeelsborrels en wanneer we een succes vieren.

BKWI is gevestigd in het centrum van Utrecht, het kantoor is op 10 minuten loopafstand van het station en van de parkeergarage.

Onze kernwaarden

Bij BKWI zijn wij transparant in ons doen en laten, werken hard, hebben plezier en werken volgens de kernwaarden Flexibel en Robuust, Voorspelbaar en Rolvast.

Vind je baan bij BKWI

Samen met je collega’s werk je aan een product dat ongeveer 25.000 mensen gebruiken. Jij zorgt er voor dat zij hun klanten beter kunnen helpen! Fantastisch toch? Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, om Agile scrum te werken, in het centrum van Utrecht met leuke betrokken collega’s. Naast hard werken, maken wij ook tijd voor de nodige ontspanning. Wij zoeken collega's die samen met ons gaan voor onze klanten.

Wij hebben vacatures

Droom jij ervan te werken in een betrokken leuk team, bij een organisatie waar je samen met je collega’s werkt aan een product dat 25.000 mensen gebruiken, in het centrum van Utrecht? Bekijk dan welke banen wij voor jou hebben!