BKWI als werkgever

Werken bij BKWI, is werken in een hecht team. Omdat er bij BKWI maar zo’n 60 personen werken, zijn de lijnen kort, loopt iedereen makkelijk bij elkaar naar binnen en is samenwerken vanzelfsprekend. En dat merk je, want wij delen graag onze ervaringen en successen.

Voor BKWI ben jij een belangrijke schakel in het geheel en jouw aandeel telt. Ook werken we nauw samen met onze stakeholders, bronnen en afnemers. Op deze manier staan wij en jij midden in ons werkveld Werk en Inkomen en kun jij je werk nog beter afstemmen op de wensen van onze klanten.

Maar werken bij BKWI heeft nog meer voordelen. Je werkt waar mogelijk volgens de Agile-methode, je werkt met de nieuwste programma’s van Apple en (open source) technieken en krijgt alle mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Wij bieden je een inspirerende werkomgeving, waar naast hard werken ook tijd is voor ontspanning, zoals tijdens de personeelsborrels en wanneer we een succes vieren.

BKWI is gevestigd in het centrum van Utrecht, het kantoor is op 10 minuten loopafstand van het station en van de parkeergarage.

Onze kernwaarden

Bij BKWI zijn wij transparant in ons doen en laten, werken hard, hebben plezier en werken volgens de kernwaarden Flexibel en Robuust, Voorspelbaar en Rolvast.

  • Flexibel en robuust

BKWI is robuust. Je weet wat je van BKWI kunt verwachten, en we zijn flexibel genoeg om in te spelen op veranderingen en vragen vanuit de omgeving.

  • Voorspelbaar

Afspraak is afspraak: Verrassen, niet verrast worden.

  • Rolvast

BKWI kent de kaders van haar verantwoordelijkheden en zij laat daarbinnen haar meerwaarde zien op zowel organisatorisch als individueel niveau. De medewerkers kennen hun taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden en handelen, zowel individueel als gezamenlijk, overeenkomstig vanuit het organisatiebelang. Zij kennen het BKWI besluitvormingsproces en haar beslissingsbevoegdheden.

Vind je droombaan bij BKWI

Droom jij ervan te werken in een betrokken leuk team, bij een organisatie waar je samen met je collega’s werkt aan een product dat 25.000 mensen gebruiken, in het centrum van Utrecht? Bekijk dan welke droombanen wij voor jou hebben!

Ideale locatie

Wij werken agile

Wij delen onze kennis

Ook tijd voor ontspanning