Suwinet, BVV services en Ketentestomgeving in juli gewoon beschikbaar

05 jul 2021
De migratie van de GeVS naar een andere leverancier stond gepland voor de maand juli, waardoor de Ketentestomgeving, de Suwinet Services en de BVV services beperkt beschikbaar zouden zijn. De migratie is echter uitgesteld.

In de week van 12 tot en met 16 juli en het weekend van 24 en 25 juli is de Ketentestomgeving gewoon beschikbaar. Ook zijn de Suwinet Services en de BVV service in het weekend van 24 en 25 juli beschikbaar.

Waarom uitstel

De overgang van de oude naar een nieuwe leverancier (migratie) voor de GeVS is complex. Na de migratie moeten de Services en Ketentestomgeving weer gebruikt kunnen worden op de manier en met de kwaliteit die u gewend bent. Helaas kunnen wij dat na de geplande data in juli niet garanderen, waardoor wij ons genoodzaakt zien de migratie uit te stellen.

Een alternatief om verschuivingen in data te voorkomen is tijdens het hele migratieproces de Services en de Ketentestomgeving te sluiten. Dit zou echter een te grote impact op het werk van u en de meer dan 20.000 gebruikers van Suwinet hebben.

Hoe vervelend wij het uitstel ook vinden, als we moeten kiezen voor behoud van kwaliteit en goed werkende Services door uit te stellen óf storingen te accepteren door de juli-planning door te laten gaan, kiezen wij voor kwaliteit en dus uitstel. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Wij begrijpen dat uitstel wellicht ook voor u een aanpassing van uw planning vraagt en wij bieden onze welgemeende excuses aan voor het ongemak.

Nieuwe migratiedatum en impact op beschikbaarheid

Een nieuwe datum is nog niet bekend. Zodra wij meer weten dan hoort u dat zo spoedig mogelijk.