Productieomgeving en Ketentestomgeving weekend 25 februari gewoon beschikbaar

24 feb 2022
Onlangs hebben wij gemeld dat in het weekend van 25 februari de Ketentestomgeving en de Productieomgeving niet beschikbaar zouden zijn in verband met de migratie naar een nieuwe leverancier. Helaas zijn wij genoodzaakt deze migratie uit te stellen.

Op 14 februari hebben wij gemeld dat in het weekend van 25 februari de Ketentestomgeving en de Productieomgeving niet beschikbaar zouden zijn in verband met de migratie naar een nieuwe leverancier.

Migratie uitgesteld

Via dit bericht informeren wij u dat de migratie is uitgesteld. De productieomgeving van de Suwinet Services, de BVV-Service, TWI-Service en de Ketentestomgeving zijn komend weekend daarom gewoon beschikbaar.

Waarom uitstel

De overgang van de oude naar een nieuwe leverancier (migratie) voor de GeVS is complex. Na de migratie moeten de Services en Ketentestomgeving weer gebruikt kunnen worden op de manier en met de kwaliteit die u gewend bent. Helaas kunnen wij dat na de geplande data niet garanderen, waardoor wij ons genoodzaakt zien de migratie uit te stellen.

Hoe vervelend wij het uitstel ook vinden, als we moeten kiezen voor behoud van kwaliteit en goed werkende Services door uit te stellen óf storingen te accepteren komend weekend door te laten gaan, kiezen wij voor kwaliteit en dus uitstel. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Wij begrijpen dat uitstel wellicht ook voor u een aanpassing van uw planning vraagt en wij bieden onze welgemeende excuses aan voor het ongemak.

Nieuwe migratiedatum en impact op beschikbaarheid

De migratie staat nu voor het eerste weekend van maart gepland, van vrijdag 4 maart 18.00 uur tot en met maandag 7 maart 7.00 uur. Donderdag 3 maart beslissen wij of deze datum door kan gaan. Wij houden u op de hoogte.