Nieuwe data beschikbaarheid Suwinet en Ketentestomgeving bekend

22 jun 2021
BKWI gaat het weekend van 24 en 25 juli over naar een andere leverancier voor de hosting, software en bijbehorende licenties van de Gezamenlijke elektronische voorziening Suwi (GeVS). Via dit artikel informeren wij u over de impact hiervan op Suwinet en de Ketentestomgeving.

Op 1 juni heeft u van ons bericht gehad dat de migratie van de hosting, software en bijbehorende licenties van de Gezamenlijke elektronische voorziening Suwi (GeVS) werd uitgesteld. Via dit nieuwsbericht willen u laten weten dat de nieuwe data voor de migratie het weekend van 24 en 25 juli is.

Hieronder informeren wij u over de gevolgen die dit migratieweekend met zich meebrengt.

De overgang naar een nieuwe leverancier heeft geen gevolgen voor de URL’s en IP-adressen, deze blijven hetzelfde.

 

Impact op Ketentestomgeving

Een nieuwe leverancier betekent dat ook de Ketentestomgeving wordt aangepast, getest en gemigreerd door BKWI. De Ketentestomgeving is op een aantal momenten niet beschikbaar:

In de week van 12 tot en met 16 juli is de Ketentestomgeving niet beschikbaar.

In het weekend van vrijdag 23 juli vanaf 18.00 uur tot en met maandag 26 juli 07.00 uur zal de migratie plaatsvinden. Ook dan is de Ketentestomgeving niet beschikbaar.


Impact op releasedata juli

De release 21.07 is door de migratie naar voren gehaald en vindt plaats op 1 juli. De release 21.08 vindt plaats op 12 augustus.


Impact op Productieomgeving

In het weekend van vrijdag 23 juli vanaf 18.00 uur tot en met maandag 26 juli 07.00 uur is de productieomgeving niet beschikbaar.


Om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder van deze migratie ondervindt, heeft BKWI ervoor gekozen om de Ketentest- en de productieomgeving alleen te sluiten wanneer dat echt nodig is, in plaats van deze over een langere periode te sluiten. Deze keuze heeft wel tot gevolg dat we bij uitloop van de werkzaamheden, ook de data van beschikbaarheid moeten aanpassen. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Wij doen onze uiterste best om bovenstaande data te halen. Mocht er onverhoopt iets veranderen, dan informeren wij u zo spoedig mogelijk.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met info@bkwi.nl.