Meld u nu aan: 14 december Webinar Alles over Suwinet-Inkijk

09 nov 2021
Speciaal voor alle gebruikers van Suwinet-Inkijk houdt BKWI op dinsdag 14 december van 10.00-11.30 uur het gratis webinar Alles over Suwinet-Inkijk. Aanmelden kan vanaf vandaag.

BKWI nodigt gebruikers van Suwinet-Inkijk van harte uit om deel te nemen aan dit webinar.

 

JA, IK MELD MIJ AAN

 

Sprekers

Norbert Minten, relatiebeheerder van BKWI en Dammes Ros, productbeheerder van Suwinet-Inkijk nemen u mee in de wereld van Suwinet.

Inhoud webinar

Het BKWI klantenpanel heeft ons voorzien van allerlei vragen uit de praktijk die wij tijdens dit webinar behandelen. U krijgt antwoord op allerlei vragen over Suwinet-Inkijk zoals: Van wie is Suwinet? Wie maken er allemaal gebruik van? Waar komen de gegevens uit Suwinet vandaan? Hoe actueel zijn de gegevens? Er klopt iets niet, waar kan ik terecht? Waarom mag ik sommige gegevens niet zien? Wat mag ik wel en niet doen? Wordt er gecontroleerd op wat ik doe in Suwinet en nog veel meer.

Heeft u veel of juist weinig ervaring met Suwinet-Inkijk? De inhoud is zo samengesteld dat het webinar voor iedereen interessant is.

Het webinar start dinsdag 14 december om 10.00 uur en eindigt om 11.30 uur.

 

JA, IK MELD MIJ AAN

Aanmelden kan het beste met de browsers google chrome, firefox of microsoft edge buiten uw bedrijfnetwerk/ vpn.

Vertel het door

Alle gebruikers van Suwinet-Inkijk van alle organisaties zijn welkom om deel te nemen aan het webinar. Kent u andere mensen die Suwinet-Inkijk ook gebruiken of is uw leidinggevende ook wel benieuwd waar u elke dag mee werkt? Stuur deze uitnodiging dan vooral aan hen door.

 

Webinar terugkijken

Indien aanmelden niet meer mogelijk is omdat het webinar vol zit, dan is er de optie om het webinar terug te kijken. Vanaf 15 december zal dit mogelijk zijn. Via een nieuwsbericht geven wij de link voor het terugkijken door. Voor het terugkijken is geen account nodig.