Lever ook een bijdrage aan het reduceren van de papieren bureaucratie bij de overheid; kom bij BKWI werken!

01 mei 2024
Wil jij een concrete bijdrage leveren aan het reduceren van de papieren bureaucratie bij de overheid? Dan is één van de vactures die we momenteel bij BKWI open hebben staan iets voor jou! Dit is je kans om voor 25.000 professionals en miljoenen Nederlanders het verschil te gaan maken.

Werken bij BKWI, betekent werken in een hecht team bestaande uit ongeveer 100 gezellige collega’s. De lijnen zijn kort, samenwerken is vanzelfsprekend, iedereen kan bij elkaar naar binnenlopen, en successen en ervaringen delen we graag met elkaar.

Als medewerker ben je een belangrijke schakel binnen het bedrijf en jouw aandeel telt écht mee. Ook ga je nauw samenwerken met afnemers, stakeholders en andere bronnen. Hierdoor sta jij midden in het werkveld Werk en Inkomen en kun jij het allerbeste werk neerzetten voor klanten. Samen met je collega’s werk je aan een prachtig product dat gebruikt wordt door maar liefst 25.000 mensen. Hoe gaaf is dat?!

Naast dat je met een superteam werkt en impact maakt met je werk, kun je ook rekenen op:

  • Een inspirerende werkomgeving in hartje Utrecht
  • Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen 
  • Werken via de Agile Scrum methode
  • Werken met de nieuwste programma’s en technieken 
  • Genoeg tijd voor de nodige ontspanning, bijvoorbeelds tijdens personeelsborrels

Droom jij ervan om bij deze fantastische organisatie te werken, met een leuk en betrokken team, en op 10 minuten loopafstand van station Utrecht? Bekijk dan nu de openstaande vacatures en solliciteer binnen een paar simpele stappen naar jouw droombaan!

Wij hebben momenteel diverse functies open staan: