In memoriam: Shinta Hadiutomo

03 dec 2020
Het bericht van het overlijden van onze lieve collega heeft ons diep geraakt. Shinta behoorde tot de pioniers van BKWI waar zij met grote vakkundigheid en toewijding een grote bijdrage leverde aan de gegevensuitwisseling in de sector Werk & Inkomen.

In onze sector werken we aan werk en bestaanszekerheid voor iedereen en daarvoor zijn gegevens nodig. Al die gegevens zijn de afgelopen 17 jaar ‘gestandaardiseerd’ door Shinta en uitgewisseld met berichten die Shinta maakte. Shinta was een autoriteit, ze wist letterlijk alles van gegevens en berichten. En wist zelfs van al haar collega’s, hun kinderen en partners de verjaardagen! Shinta werkte niet bij BKWI, ze wás BKWI.

Ze sloeg nooit met de vuist op tafel en was altijd beleefd maar ze had een expliciete mening en ze wist haar doel te bereiken. Ze was meer dan concensieus. Als je vroeg om een ‘indicatie’ dan kreeg je meteen het hele antwoord en volledig gedocumenteerd.

Zij was zó trots op haar bijdrage en de bijdrage die BKWI elke dag levert aan de gegevensuitwisseling.

Ze laat een groot gat achter. Haar kennis en kunde, haar inzet en belangrijker nog haar mens zijn, zijn onvervangbaar. Het SUWI Gegevens Register zal voor ons vanaf vandaag het Shinta Gegevens Register zijn.

We zullen Shinta enorm missen.

 

Collega’s en MT BKWI


Onderwerpen

Websitenieuws