Gevolgen migratie GeVS op productie- en Ketentestomgeving in oktober

07 okt 2021
BKWI gaat eind oktober voor de hosting, software en bijbehorende licenties van de Gezamenlijke elektronische voorziening Suwi (GeVS) over naar een andere leverancier. Dit betreffen de Suwinet Services en de BVV services. De migratie staat gepland voor vrijdag 29 oktober vanaf 18.00 uur tot en met maandag 1 november 07.00 uur. In dit nieuwsbericht leest u op welk moment deze migratie van invloed is op de beschikbaarheid van de Ketentestomgeving en de Services

Impact op Ketentestomgeving

Op dinsdagavond 19 oktober wordt er een netwerkswitch gedaan. Dit kan tot gevolg hebben dat de Ketentestomgeving van 20 tot en met 22 oktober beperkt beschikbaar is. Is dit het geval dan merkt u dit doordat het inloggen niet tot stand kan komen, of dat de Ketentestomgeving langzamer werkt.

Tijdens het migratieweekend van vrijdag 29 oktober vanaf 18.00 uur tot en met maandag 1 november 07.00 uur, is de Ketentestomgeving niet beschikbaar.

Impact op Productieomgeving

Tijdens het migratieweekend van vrijdag 29 oktober vanaf 18.00 uur tot en met maandag 1 november 07.00 uur, is de productieomgeving niet beschikbaar.

Impact op releasedata

Release 21.10 gaat zoals gepland gewoon door op 14 oktober. Of de release 21.11 op 4 november plaatsvindt of verschoven moet worden, is nog onzeker. Mocht de datum verschuiven, dan informeren wij u daar tijdig over.

Impact op URL’s

De overgang naar een nieuwe leverancier heeft naar verwachting geen gevolgen voor de URL’s en IP-adressen, deze blijven hetzelfde. Indien er toch wijzigingen plaatsvinden dan zullen wij u daarvan tijdig op de hoogte stellen.

Alhoewel we er alles aan doen om de hinder voor u te beperken, kunnen we helaas niet helemaal voorkomen dat u toch last ondervindt van de overgang van de ene naar de andere leverancier. Onze excuses daarvoor. Mocht er onverhoopt iets veranderen in bovenstaande data, dan informeren wij u zo spoedig mogelijk.