Gevolgen migratie GeVS naar nieuwe leverancier

20 mei 2021
BKWI gaat eind juni voor de hosting, software en bijbehorende licenties van de Gezamenlijke elektronische Voorziening Suwi (GeVS) over naar een andere leverancier. Graag informeren wij u over de gevolgen die de migratie in deze laatste fase met zich meebrengt.

BKWI gaat eind juni voor de hosting, software en bijbehorende licenties van de Gezamenlijke elektronische Voorziening Suwi (GeVS) over naar een andere leverancier. Dit betreffen de Suwinet Services en de BVV services. Belangrijkste randvoorwaarde is dat u er zo min mogelijk hinder van ondervindt. De planning is om het laatste weekend van juni helemaal over te gaan.

Graag informeren wij u over de gevolgen die de migratie in deze laatste fase met zich meebrengt.

De overgang naar een nieuwe leverancier heeft geen gevolgen voor de URL’s en IP-adressen, deze blijven hetzelfde.

Impact op Ketentestomgeving

Een nieuwe leverancier betekent dat ook de Ketentestomgeving wordt aangepast, getest en gemigreerd door BKWI. De Ketentestomgeving is op een aantal momenten niet beschikbaar:

  • In de week van 7 tot 13 juni is de Ketentestomgeving niet beschikbaar.
  • In het weekend van vrijdag 25 juni vanaf 18.00 uur tot en met maandag 28 juni 07.00 uur zal de migratie plaatsvinden. Ook dan is de Ketentestomgeving niet beschikbaar.

Impact op releasedata juni en juli

Ondanks de migratie is het wel gelukt om in de maanden juni en juli gewoon een release uit te brengen. Echter hebben we de releasedata in juni en juli wel moeten verplaatsen. De release 21.06 vindt plaats op 10 juni en de release 21.07 vindt plaats op 22 juli.

Impact op Productieomgeving

In het weekend van vrijdag 25 juni vanaf 18.00 uur tot en met maandag 28 juni 07.00 uur is de productieomgeving niet beschikbaar.

Alhoewel we er alles aan doen om de hinder voor u te beperken, kunnen we helaas niet helemaal voorkomen dat u toch last ondervindt van de overgang van de ene naar de andere leverancier. Onze excuses daarvoor. Mocht er onverhoopt iets veranderen in bovenstaande data, dan informeren wij u zo spoedig mogelijk.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met info@bkwi.nl.