Donderdag 5 november webinar Veilig gebruik van Suwinet

06 okt 2020
Voor iedereen die zich bezighoudt met de controle op het veilig gebruiken van Suwinet, houdt BKWI op 5 november het webinar Veilig gebruik van Suwinet.

Burgers gaan er van uit hun gegevens bij de overheid veilig zijn. Zorgvuldig met deze gegevens omgaan is dan ook erg belangrijk. Dit geldt natuurlijk ook wanneer overheidsmedewerkers Suwinet raadplegen. Alle handelingen in Suwinet worden gelogd.

BKWI stelt op basis van deze loggingen rapportages samen. Overheidsinstanties kunnen deze rapportages opvragen zodat het gebruik van Suwinet door hen gecontroleerd kan worden.

Bent u binnen uw organisatie verantwoordelijk voor het opvragen van rapportages en/of de controle op het veilig en verantwoord gebruik van Suwinet?

Webinar Veilig gebruik van Suwinet

Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan het webinar Veilig gebruik van Suwinet op donderdag 5 november van 10.00-12.00 uur.

Twee specialisten van BKWI, Marc Woltering, beleidsadviseur informatiebeveiliging & privacy en Eric Houtenbos, specialist rapportages vertellen u over de volgende onderwerpen:

  • Hoe BKWI organisaties kan ondersteunen bij veilig gebruik van Suwinet
  • Hoe rapportages van BKWI u kunnen ondersteunen bij de verantwoording over het gebruik van Suwinet.

Aanmeldlink webinar Veilig gebruik van Suwinet

Wij zien u graag op donderdag 5 november om 10.00 uur.

Onderwerpen

Suwinet-Inkijk algemeen